Kunt u de nieuwsbrief niet lezen?...klik dan hier voor de online versie
 
 

Welkom!
Met veel plezier stuur ik u de nieuwe editie van de Meet ’n Eat nieuwsbrief. U weet, bij mij eet u ongedwongen in een spectaculaire omgeving. In de serre van mijn gerestaureerde boerderij, midden in de weilanden van het Groene Hart. En toch maar op minder dan een kwartier rijden vanaf de A2. Ik kook er speciaal voor u en uw vrienden of zakenrelaties. En alles wat u eet komt uit de directe omgeving! Heel handig: ik heb het boek ‘Wat het Groene Hart schaft’ ontdekt (zie: www.wathetgroenehartschaft.nl). Dat staat vol adressen van ambachtelijke boeren in het Groene Hart. Er waren er heel wat die ik nog niet kende. Reden om weer eens een keer met een clubje liefhebbers te komen eten, zou ik zeggen. Je eet tenslotte niet elke dag ambachtelijk en puur natuur.

Ik kook wat de polder schaft,
En dat is veel! Meet ’n Eat is omgeven door ambachtelijke boeren: kaasmakers en zuivelbereiders, vleesveehouders, groente- en fruittelers. In Woerdense Verlaat heb ik ze voor het uitkiezen. En dan heb ik het niet alleen over de boeren en tuinders. Onlangs heb ik nog heerlijke ganzenborst bereid. De ganzen waren speciaal voor mij geschoten door jager Van Dijk. Dat gaan we vaker doen! Eenden, ganzen, hazen, alles wat geoorloofd bejaagd mag worden. Maar ook vis zoals snoekbaars en paling alsook rivierkreeft. De polder heeft ongelooflijk veel te bieden. En in déze polder kunt u lunchen of dineren. Nog even en de kruiden- en groentetuinen bieden ook weer al hun lekkers.

Nieuw: Netwerkdiner
Wat is er fijner dan met vrienden en bekenden of familie aan een grote huiselijke tafel te zitten, terwijl het ene na het andere heerlijke gerecht wordt opgediend?
Precies! En wat het nóg aantrekkelijker maakt is dat u twee couverts gratis krijgt als u met een gezelschap van 10 tot 16 gasten komt.
De prijs van een viergangen(verrassings)diner is 50 euro, en dat is inclusief  culi-bites, wijnarrangement, koffie of thee. Dus: prik een datum en mobiliseer uw netwerken via Facebook, LinkedIn, Twitter of Outlook, of pak gewoon de telefoon en vraag iedereen mee te doen voor die 50 euro.

De twee gratis dinertjes gunt iedereen u dan van harte!

Overigens is het natuurlijk niet uitgesloten dat één van úw gasten het volgende diner met zijn of haar vrienden gaat organiseren. En dan krijgen zij weer twee diners gratis. Ik kook overigens op maat (gerechten in overleg) voor gezelschappen tot 16 personen. En ik kan tot 50 gasten ontvangen voor een ‘aangeklede’ borrel.
Bel of mail. Ik leg met alle plezier uit wat de mogelijkheden zijn.

Bel of mail gerust als u meer wilt weten:
0172 408 427  of  06 53 80 75 70, raymond@meetneat.nl - www.meetneat.nl

Graag tot ziens in Woerdense Verlaat.
Raymond Richard

 

meet 'n eat © 2011