Meet 'N Eat

Meet ’n Eat - Ongedwongen dineren op een bijzondere locatie

Dineren op een bijzondere locatie? Tussen de landerijen van Woerdense Verlaat, langs de rivier De Kromme Mijdrecht en op steenworp afstand van het unieke natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen vind je Meet ’n Eat. In een authentieke witte woonboerderij die meer dan 100 jaar oud is. Hier tussen de weilanden voel je je uit en thuis tegelijk. En dat is precies de bedoeling van gastheer en chef-kok Raymond Richard en zijn vriendin Silvia. In de uiterst sfeervol ingerichte Diner-serre kijk je uit over de landerijen van het Groene Hart. De koeien, schapen, hazen, zwanen en de vele vogels zijn de enige voorbijgangers op deze heerlijk rustige locatie. Hier dineren is een onvergetelijke belevenis!

Raymond Richard kookt voor jou en je gasten
Jouw gasten worden door Raymond Richard op een culinaire ervaring getrakteerd. Hij kookt met liefde en passie, en dat proef je. Raymond heeft een indrukwekkende carrière in de horeca achter de rug. Hij was oprichter en uitbater van ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht, Slangevegt en BistroCafé Zizi in Breukelen. Nu doet hij het wat rustiger aan en ontvangt hij je op geheel eigen wijze op zijn unieke woonboerderij. De prachtige stoere keuken, met maar liefst twee AGA-cookers, gaf zelfs de doorslag bij de aankoop van de woonboerderij. Gastvrijheid en koken zijn de rode draad in het leven van Raymond. Waarbij biologische producten, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Meet ’n Eat is zorgeloos genieten
Je wilt een diner of borrel organiseren voor een groep, iemand verrassen of hebt iets te vieren. En daar zoek je een goede kok en een mooie locatie voor, zodat je het niet allemaal zelf in je eigen huis hoeft te organiseren. Jouw perfecte middag of avond is bij ons in goede handen. En de complimenten? Die zijn voor jou! Of moet je misschien een zakelijke bijeenkomst regelen? Ook daarvoor ben je van harte welkom.

Locatie, locatie, locatie
De woonboerderij ligt werkelijk schitterend tussen de weilanden, langs de rivier de Kromme Mijdrecht in Woerdense Verlaat. Je volgt een lang pad vanaf de rivier en komt dan vanzelf bij de ruime parkeerplaats. Over een bruggetje loopt je het erf op waar alles, ondanks de aanpassingen voor het hedendaagse comfort, de sfeer van vroeger ademt. Je kunt je hier, midden in de rust en de natuur van het Groene Hart, bijna niet voorstellen dat je op slechts hele korte afstand bent van de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Woerden en Gouda.

Dineren, lunchen of borrelen
Of je nu komt dineren met een groep, een jubileum viert of wilt borrelen met je vrienden, het kan allemaal. We bieden je diverse concepten. Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor je kunnen doen.

Door de persoonlijke insteek en de kleinschaligheid kunnen we vrijwel altijd goed inspelen op je wensen en ideeën.

Contact
Bel of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie of voor het afspreken van een bezichtiging. Je kunt ons bereiken op 06-53807570 (bij geen gehoor 0172-408427) of stuur een mail aan raymond@meetneat.nl We zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen.

Raymond met vriendin
en gastvrouw Silvia

Een paar suggesties

PRIVATE DINING

Private Dining à la Raymond. In zijn authentieke boerderijkeuken kookt hij voor jou en je gasten. Op deze bijzondere locatie is het culinair genieten in een ongedwongen sfeer.

WALKING DINNER

Het Walking Dinner is een informeel dinerconcept waarbij je maar liefst acht heerlijke gerechten na elkaar krijgt aangereikt. Op het terras, in de lounge of buiten? Voel je vrij.

UITGEBREIDE BORREL

De uitgebreide borrel is een uitstekende keuze om iets te vieren of iemand in het zonnetje te zetten.
Meet ’n Eat is de perfecte locatie voor een gezellig samenzijn.