Walking Dinner

Wat is een Walking Dinner
Sinds kort kun je bij Meet ’n Eat ook terecht voor een Walking Dinner. Nu vraag je je misschien af: ‘Wat is een Walking Dinner eigenlijk precies?’ Het is een origineel concept waarbij maar liefst acht heerlijke gerechten na elkaar worden geserveerd. Je kunt dit ongedwongen diner bij ons reserveren voor groepen van ongeveer 20 tot 50 personen. We bieden je dan een informeel achtgangendiner, aangereikt door Silvia. En of je nu in de lounge zit of staat, buiten op het terras zit of gewoon aan tafel: het maakt niet uit.

Programma Walking Dinner
Het programma van het Walking Dinner is als volgt samengesteld: Bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje en een hapje. In overleg bepalen we wanneer we starten met het serveren van het diner. Je beweegt je vrij door de diverse ruimtes en krijgt iedere 20 minuten een gerechtje aangereikt. Dit achtgangendiner bestaat uit twee voorgerechtjes, twee tussengerechtjes, twee hoofdgerechtjes en twee desserts. Tot slot is er koffie en thee. Je geniet hier samen met jouw gasten van een unieke culinaire belevenis!

Menu Walking Dinner
Zoveel mensen, zoveel smaken. Het menu voor het Walking Dinner wordt in samenspraak met jou vooraf samengesteld. We houden uiteraard rekening met voorkeuren, eventuele allergieën en natuurlijk met het seizoen.

Producten
Voor al onze concepten geldt dat wij uitsluitend biologisch koken, met eerlijke producten met een voor ons herkenbare afkomst. Wij hebben hierbij een voorkeur voor lokaal, maar ook producten uit andere gebieden worden door ons zorgvuldig uitgekozen. Kijk voor meer informatie en inspiratie even bij producten.

Prijs Walking Dinner en aantal personen
Wij koken uitsluitend met biologische producten met een voor ons herkenbare afkomst. Bij voorkeur zijn dat lokale producten, maar ook producten uit andere gebieden worden door ons zorgvuldig uitgekozen. Prijs in overleg. Lees meer over de producten.

Contact
Bel of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie of voor het afspreken van een bezichtiging. Je kunt ons bereiken op 06-53807570 (bij geen gehoor 0172-408427) of stuur een mail aan raymond@meetneat.nl We zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen.

Een paar suggesties

PRIVATE DINING

Private Dining à la Raymond. In zijn authentieke boerderijkeuken kookt hij voor jou en je gasten. Op deze bijzondere locatie is het culinair genieten in een ongedwongen sfeer.

WALKING DINNER

Het Walking Dinner is een informeel dinerconcept waarbij je maar liefst acht heerlijke gerechten na elkaar krijgt aangereikt. Op het terras, in de lounge of buiten? Voel je vrij.

UITGEBREIDE BORREL

De uitgebreide borrel is een uitstekende keuze om iets te vieren of iemand in het zonnetje te zetten.
Meet ’n Eat is de perfecte locatie voor een gezellig samenzijn.